COVID-19 NOTICE: There's a strong possibility this event has been postponed. Please visit the Musikhus Elværket website for more information.

Acoustic Lounge at Musikhus Elværket

JazzDanmark uploaded this event on March 26, 2020

Where

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk
Map
2534 9446

When

Sun, December 6, 2020
23:00

Tickets

Save

Sign In to Save This Event

About

Acoustic Lounge er et percussionbaseret orkester, som spiller et varieret repertoire af egne kompositioner samt jazz, soul- og latinklassikere i nye arrangementer.
Acoustic Lounge blev dannet for mere end 10 år af percussionisterne Mikkel Schnettler og Michael Hartvig. De ønskede, at skabe et orkester der er baseret på percussion fremfor trommesæt. Ofte anses percussion som et ekstra musikalsk ‘krydderi’, der kan skæres fra. I Acoustic Lounge er percussion både sovsen og kartoflerne – det danner grundkernen i lyden og er dermed en uundværlig del af orkestret.

De omgives af et stjernehold, bestående af Matthias Petri på bas, Claus Waidtløv på sax og Søren Baun på klaver og vokal. Acoustic Lounge er som en kamæleon, der skifter farve i løbet af en koncert: groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afro-jazz med congas og koklokker. ...

read more