Learn How

We need your help in 2018

Support All About Jazz All About Jazz is looking for 1,000 backers to help fund our 2018 projects that directly support jazz. You can make this happen by purchasing ad space or by making a donation to our fund drive. In addition to completing every project (listed here), we'll also hide all Google ads and present exclusive content for a full year!

Østerbro Jazzklub: Miram Mandipira & her Danish Friends at Krudttønden

Where

Krudttønden
Serridslevvej 2b
Copenhagen
3542 8362

When

Sat, November 18, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-11-18 23:00 2017-11-18 Østerbro Jazzklub: Miram Mandipira & her Danish Friends at Krudttønden Miriam Mandipira, som oprindelig kommer fra Zimbabwe har slået sit navn godt fast i den danske jazzverden. Hun optræder i flere sammenhænge, bl.a. med Delta Blues Band, med Kjeld Lauritsen-trio og med det band, som hun på et tidspunkt samlede og kaldte Her Danish Friends, og som vi synes klæder Miriam fint. De har før været i Østerbro Jazzklub, har indspillet en CD her, og vi er altid glade for at have dem på programmet. Det vil vi gerne have en gang imellem, med den regelmæssighed, der nu også skal til i en jazzklub med et varieret program. Miriam Mandipira er bl.a. Inspireret af Ella Fitzgerald, Bessie Smith, Aretha Franklin og sydafrikanske Miriam Makepa. Hun synger jazz, blues, gospel og sange, som hun har taget med sig fra Afrika.

Besætning: Miriam Mandipira, vokal, Erik Sørensen, saxofon, Christian Søgaard, klaver, Carsten Milner, trommer og Jens Holgersen, bas.


Event organized by Østerbro Jazzklub
Krudttønden, Serridslevvej 2b false MM/DD/YYYY

Tickets

G. kr. 120/ M. kr. 80 DKK

About

Miriam Mandipira, som oprindelig kommer fra Zimbabwe har slået sit navn godt fast i den danske jazzverden. Hun optræder i flere sammenhænge, bl.a. med Delta Blues Band, med Kjeld Lauritsen-trio og med det band, som hun på et tidspunkt samlede og kaldte Her Danish Friends, og som vi synes klæder Miriam fint. De har før været i Østerbro Jazzklub, har indspillet en CD her, og vi er altid glade for at have dem på programmet. Det vil vi gerne have en gang imellem, med den regelmæssighed, der nu også skal til i en jazzklub med et varieret program. Miriam Mandipira er bl.a. Inspireret af Ella Fitzgerald, Bessie Smith, Aretha Franklin og sydafrikanske Miriam Makepa. Hun synger jazz, blues, gospel og sange, som hun har taget med sig fra Afrika. ...

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on February 23, 2017

Support All About Jazz's Future

We need your help and we have a deal. Contribute $20 and we'll hide the six Google ads that appear on every page for a full year!