Østerbro Jazzklub: Olivier Franc Jazz Quintet (F) at Krudttønden

Where

Krudttønden
Serridslevvej 2b
Copenhagen
3542 8362

When

Sat, October 28, 2017
23:00

Add to Calendar 2017-10-28 23:00 2017-10-28 Østerbro Jazzklub: Olivier Franc Jazz Quintet (F) at Krudttønden Sopransaxofonisten Olivier Franc er søn af René Franc, der spillede sammen med Sidney Bechet i hans franske besætninger. Olivier har spillet siden begyndelsen af 1970'erne, og tog initiativ til sit eget band i midten af 70´erne, og har optrådt på de helt store scener. Han har modtaget flere anerkendte Sidney Bechet-priser, og udover at være tro mod stil og ånd I Sidney Bechets musik, han spiller ovenikøbet på Sidney Bechets sopransax, en af dem, har han sin personlige stil og egne originale kompositioner. Hans søn, Jean Baptiste Franc, som har fulgt ham musikalsk siden han var en stor dreng, nu er han en ung mand, er en fantastisk dygtig pianist, og det er i det hele taget dygtige musikere, der følger med Olivier til Danmark, hvor genhøret hos hans publikum, vil være populært. Har man ikke hørt ham før, har man noget til gode.

Besætning: Olivier Franc, sopransaxofon, Jean-Baptiste Franc, klaver, Benoit Flamesnil, trombone, Gilles Chevaucherie, bas og Thomas Racine, trommer.

Event organized by Østerbro Jazzklub
Krudttønden, Serridslevvej 2b false MM/DD/YYYY

Tickets

G. kr. 120/ M. kr. 80 DKK

About

Sopransaxofonisten Olivier Franc er søn af René Franc, der spillede sammen med Sidney Bechet i hans franske besætninger. Olivier har spillet siden begyndelsen af 1970'erne, og tog initiativ til sit eget band i midten af 70´erne, og har optrådt på de helt store scener. Han har modtaget flere anerkendte Sidney Bechet-priser, og udover at være tro mod stil og ånd I Sidney Bechets musik, han spiller ovenikøbet på Sidney Bechets sopransax, en af dem, har han sin personlige stil og egne originale kompositioner. Hans søn, Jean Baptiste Franc, som har fulgt ham musikalsk siden han var en stor dreng, nu er han en ung mand, er en fantastisk dygtig pianist, og det er i det hele taget dygtige musikere, der følger med Olivier til Danmark, hvor genhøret hos hans publikum, vil være populært. Har man ikke hørt ham før, har man noget til gode....

read more

Live Jazz Danmark uploaded this event on February 23, 2017

Join the staff. Writers Wanted!

Develop a column, write album reviews, cover live shows, or conduct interviews.